Alla inlägg den 23 april 2013

Av tantilutta - 23 april 2013 20:23

Nej, nej, nej! Att köpa 2 liter glass var en dålig idé! Dumma mig, dumma våg. Varför kan jag inte bara inse att jag inte ska köpa det här när jag är själv? Ångest fick jag såklart. Ingen nyhet direkt. Men jag ska försöka vara positiv i alla fall, och ändå slutföra veckan på ett bra sätt. Jag får försöka att inte tänka så mycket på mitt misslyckande utan i stället fokusera på morgondagen. Ska ju till sjuksköterskan i morgon också så det är ett bra tillfälle att prata av sig lite. Antar att det blir gym eller promenad i morgon beroende på vädret för att försöka kompensera. Usch, jag känner mig så ful och äcklig, så värdelös och misslyckad. Och andra sidan stoppade jag mig själv innan det hann bli _för_ mycket. Tittar ut, ser att vädret tillåter en promenad. Så får det bli.


Dagen har annars flytit på bra. Känner mig så uppskattad på Fontänen och från andra håll så jag blir alldeles varm i kroppen. Myser med djuren och inser att ett liv utan djur är inte ett liv. Jag älskar min pip, och jag älskar Bambi som om han vore min egna lilla gris. 


Saknar mina fastrar som borde komma hem vilken dag som helst. Ser fram emot ännu en sommar med en av mina "systrar" boendes nedanför mig och hoppas på att den andra "systern" kommer att vara i Sverige ofta! Mina älskade, finaste storasystrar som står mig så nära. Som jag ser så mycket upp till och har gjort i hela mitt liv. Jag älskar er!


Nu: Promenad!

Presentation

Om att leva med psykisk ohälsa och klara av vardagen på bästa möjliga sätt när humöret skiftar lite som det vill. Bipolär 2, bulimi och GAD. (Hade även barn-adhd och har fortfarande drag kvar.)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards