Alla inlägg den 14 februari 2013

Av tantilutta - 14 februari 2013 12:15

Jodå, visst tog jag mig till fontänen igår. Jag kände redan när jag kom dit att hjärtklappningen började ge sig till känna. Jag fick vänta i flera minuter innan jag vågade mig upp för trapporna, in i matsalen. Eller nej. Matsalen undvek jag då jag kände att jag absolut inte klarade av alla människor på en gång, så jag satte mig lite avsides med näsan pekandes på mobilen. I 2,5 timmar var jag där. Jag skulle ha stannat till 12, men tillslut gick det inte mer. Det tryckte förfärligt i bröstet och jag ville bara ut. Herregud, sådan ångest har jag inte haft på riktigt länge. Det var så jobbigt att jag till och med längtade efter något riktigt starkt att döva med. Som tur är har jag inget annat än Theralen och Seroquel hemma, då jag egentligen vägrar annat.


Inte ens hemma ville den lägga sig, så jag satte igång musik för att överrösta tankarna som inte ville försvinna. Tillslut tog jag även en Seroquel för att få sova lite. Och så lite blev det inte heller. Jag sov till middagstid, efter middagen sov jag till 19:30 och sedan slängde jag i mig nattmedicinen vid 21 för att sova näst intill hela natten. Idag känns det bättre och  jag är lite piggare.


Jag tog mig ett träningspass i förmiddags, 1 timma cardio via "My fitness coach". Det kändes, om man säger så. Hade egentligen tänkt att ta ett pass efter lunch också, men besämde mig för att följa med min brors flickvän in till stan och leta födelsedagspresent. Kan vara bra att ha henne som smakråd! :) (Och roligt att umgås också!)


Har precis avnjutit en lunch bestående av 2 rågbröd, 2 ägg, en mumsig sallad och 2 kokta fiskfiléer. Gott, gott och nyttigare än den stora vita baguetten jag åt till lunch igår. Funderar på att göra en viltgryta ikväll när jag kommer hem, om det inte blir för sent. Hatar att äta middag på kvällen då jag är van vid en lättare kvällsmat.


Och just det! Vågutmaningen gick ganska bra. Vägde mig en gång på en vecka. (eller var det två?) Dock halkade jag tillbaka i gamla vanor när jag kom hem från Stockholm. Jag väger mig i och för sig "bara" två gånger/dag i stället för typ.... 5-6? Alltid något, men jag måste ändå försöka sluta med det.

Presentation

Om att leva med psykisk ohälsa och klara av vardagen på bästa möjliga sätt när humöret skiftar lite som det vill. Bipolär 2, bulimi och GAD. (Hade även barn-adhd och har fortfarande drag kvar.)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards