Alla inlägg den 12 september 2012

Av tantilutta - 12 september 2012 15:35

Det blev ingen ny header just precis idag, för jag är så glömsk och har glömt av hur man man använder PS. Haha.. Ingen nyhet! Jag har spenderat dagen framför datorn, båda mina datorer faktiskt. Har tittat på tv3play och tv6play samtidigt som jag har spelat. Jag har ju så svårt att lära mig när det är på engelska och jag har väldigt lätt för att ge upp. När jag såg att ett quest krävde att man spelade i grupp så lade jag ner direkt, jag stängde alltså ner det förbannade spelet på sturt för jag är så rädd att göra bort mig. Ja, och sedan är jag ju inte så förtjust i människor heller.


Maten. Ja så var det ja. 2 ägg och en smörgås till lunch, schhh... Säg inget. Frukosten är dock som vanligt; Gröt, en smörgås och en kopp kaffe. Jag älskar frukost och kan jag hålla mig länge på den så är det bara bra. Har gått ner en del de här dagarna, fast jag är ju sjuk också så det är inte så himla konstigt. 


Åh! Jag fick mitt hopprep idag också, det jag beställde på eBay. Tyvärr fanns det inte mer än 4 färger; Grön, ROSA, gul och orange. Fick jag det rosa? Nej. Haha. Man fick inte välja. Testade att hoppa lite, andfådd och känningar i magtrakten, attans. Nästa vecka hoppas jag att jag kan träna igen och DÅ ska jag hoppa hopprep!! :)


Pippi ruggar just nu så det är fjädrar överallt och det bara flyger av honom när han flaxar runt i lägenheten. Hihi! Mamma sa att de gillar ägg och att det var bra vitaminer för honom när han tappar dunet MEN!! Jag tänkte inte på det, däremot gjorde någon annan det. HAN KAN INTE ÄTA ÄGG, DÅ ÄR HAN JU EN KANNIBAL!!!! Ja, har fick lite ägg i alla fall, får ge honom mango sedan när jag har köpt det. Mycket bra vitaminer för lilla pippin. Mattes bus! <3


                                                                      


Av tantilutta - 12 september 2012 09:29

God morgon.

Kom hem 00:30 igår och tog därför min nattmedicin 3,5 timmar för sent. Kan ju hoppas att det inte påverkar mitt humör mer än att jag är väldigt trött med tanke på att jag somnar runt 22-22:30. Ja, jag har börjat ta den 21 i stället för 22 så att jag kan känna mig lite piggare på morgonen. Låg på akuten, inget allvarligt. Läkaren sade ju till mig igår att jag skulle komma in om inga förändringar skett inom 24 timmar. Visst var det okej under dagen men magontet och febern kom tillbaka på kvällen så mamma var snäll och körde in mig. Det var inga större förändringar mer än att min infektion faktiskt hade blivit bättre och sjunkit från 25 till 16, någonting-vad-det-nu-ska-vara. Jag borde kunna det, hah.. Jag slapp i alla fall återbesöket idag och de prover som tar lite längre tid får jag resultaten på nästa vecka, skulle jag tro. Nu är det bara att vila. >.<


Jag ska nog försöka göra en ny header. Ja. Det ska jag nog!

Presentation

Om att leva med psykisk ohälsa och klara av vardagen på bästa möjliga sätt när humöret skiftar lite som det vill. Bipolär 2, bulimi och GAD. (Hade även barn-adhd och har fortfarande drag kvar.)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards