Alla inlägg den 11 september 2012

Av tantilutta - 11 september 2012 13:47

Jag vet inte om det är för att jag har en infektion i kroppen eller om det är för att jag inte får träna, men det här med maten och vågen verkar ha blivit ett allt större "problem". Alltså, jag vet att jag gör fel, men jag vill inte riktigt se allvaret i det hela. Frukost åt jag i morse, men lunchen ersatte jag med kaffe och ett stort glas Fun Light för att inte bli hungrig. I och för sig så tvingade jag i mig en kycklingbit, men jag kan ju inte komma och säga att den var speciellt stor eller att det var mycket kött på den. Jag smakade också av min goda köttfärslimpa som jag tänkte äta till middag. Det jag vill säga är att min hunger återigen börjar försvinna och även om jag ser att siffrorna på vågen går neråt så tittar jag på min rumpa, lår och mage. Det jag ser är fett som måste försvinna och eftersom jag inte får träna så drar jag (o)medvetet ner på maten även om jag innerst inne vet att det är fel. 


Ja, ja. Det jag gör nu är att installera ett nytt spel som jag tänkte testa och förhoppningsvis roa mig med nu när jag måste ta det lugnt. Eden Eternal heter det och om det är bra eller inte lär jag märka om en stund. Jag har även varit nere hos min faster i två vändor varav den ena gången fick jag leka superhjälte och ta bort en spindel med jättelånga ben inför en skakig och lätt panikslagen faster. Hon sa att det var en pappa långben först och det kan jag ta utan att bli allt för rädd, men så var inte fallet! Jag känner mig modig. Sedan gick jag ner igen och tog en kaffe. 







Av tantilutta - 11 september 2012 10:23

Hej!

Har dragits med urinvägsinfektion och kanske njurbäckeninflammation hela helgen. Såklart har jag ju också tränat lite så det kan ju förklara varför det blev lite värre. Igår satt jag på akuten i 5 timmar, sedan fick jag antibiotika med order om att komma tillbaka idag om det var likadant eller värre, annars går jag bara på mitt återbesök i morgon. Ja, de ringde när jag hade kommit till korsvägen och talade strängt om för mig att jag glömde ta återbesökstiden och lämna ytterligare ett urinprov. Jaha.. Jag uppfattade visst läkaren lite fel. Ska i alla fall dit i morgon runt 9:30. Det känns i alla fall bättre idag.


Jag hatar att bara sitta inne. Allt tar sån tid. Praktiken är fortfarande inte fixad, utredningarna tar tid eftersom besöken till SSK och läkare är utspridda och nu får jag inte ens anstränga mig! Jag måste alltså sitta hemma i soffan och bli tjock....! Usch. Ska nog ringa min faster strax och kolla om hon vill ta en kaffe med mig.


Jag har faktiskt tagit bort Facebookappen från mobilen. Igår kom jag fram till att jag inte har missat ett skit och ingen har skrivit någonting till mig. Alltså är det ingen idé att ha den. Det var väldigt befriande att inte ta upp mobilen hela tiden för att se om det hänt något nytt, för det är väldigt sällan det sker något viktigt. Aldrig, skulle jag vilja säga. Öppnar bara datorn ibland för att kolla, inte alls ofta. Facebook är ett ställe där lögner sprider sig snabbt och där alla får allt att låta så bra, det vill säga; Alla är lyckliga! Facebook är stället där alla med fysiska sjukdomar får all bra uppmärksamhet och där vi med psykiska besvär bara får hånskratt och himlande ögon för att vi är negativa. 


Jag står fast vid vad jag alltid har tyckt; Människor är avskum, vissa döljer sin elakhet med en vänlig fasad men när man inte är i närheten så kommer skitsnacket och hånen. Jag har lärt mig att inte tro gott om människor, för jag vill inte bli besviken. Även de goda har sina sidor, och då menar jag ALLA.

Presentation

Om att leva med psykisk ohälsa och klara av vardagen på bästa möjliga sätt när humöret skiftar lite som det vill. Bipolär 2, bulimi och GAD. (Hade även barn-adhd och har fortfarande drag kvar.)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards